HATHA YOGA

voor volwassenen

Create-A-Smile_Logo_meisje_met_lach.png

Yoga is erop gericht om jouw lichaam en geest te leren kennen, hanteren en beheersen. Om de mogelijkheden en de grenzen van jouw lichaam te leren kennen. Het is een leerproces met als doel je bewust te worden van jezelf als geheel. Van top tot teen en weer terug, van binnen naar buiten en omgekeerd. Je lichaam wordt gezond en ervaart een evenwicht dat doorwerkt op de geest. Omgekeerd heeft een ontspannen geest weer een positieve werking op het lichaam. Daar word je toch blij van? En dat is nou helemaal de bedoeling.

 

HATHA YOGA

Ik geef traditionele Hatha yoga. Deze vorm bestaat naast diverse houdingen ook uit gespecialiseerde ademhalingsoefeningen, oogoefeningen, vocale oefeningen en ontspanningstechnieken, zodat je hele wezen in balans komt. Effecten? Denk bijvoorbeeld aan het kalmeren van je zenuwstelsel, het verbeteren van je emotionele balans, het toenemen van je spierkracht, het versterken van je interne organen, beter kunnen concentreren en nog veel meer.

INTERESSE?

Yoga is voor iedereen en heeft niets te maken van lenigheid. Er zijn vele vormen van yoga, dus voel juist door uit te proberen wat bij je past. Je bent van harte welkom om eens mee te doen en te ervaren of Hatha yoga jouw vorm is. 

Ik zie je heel graag op de mat! Bel of mail me gerust als je vragen hebt! Ik geef les bij yogastudio Shiva Valley. Kijk voor het actuele aanbod op www.shivavalley.nl

Black&PurpleYogaLogo no background_edite

WHAT PEOPLE SAY

Tekening_poppetje_V2.png

"Yoga is voor mij een manier om tot mezelf te komen en de mogelijkheden van mijn lichaam te leren kennen. Super blij dat ik met jou mag yoga-en. "

KATJA / DEELNEMER HATHA YOGALES VOLWASSENEN

"Jij leert me om los te laten, te ontspannen en te ervaren en te genieten. De aangename manier waarop jij mensen helpt en corrigeert met de houdingen is echt een toevoeging, met daarbij voorop gesteld dat het de bedoeling is om de grenzen van je eigen lichaam te leren kennen. De warmte en rust die jij uitstraalt en geeft, kenmerken jouw lessen en daardoor mag ik optimaal beleven hoe fijn yoga is."
 

YVETTE / DEELNEMER HATHA YOGALES VOLWASSENEN